Μετά από μία επιτυχημένη πορεία τριών δεκαετιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κι έχοντας επιδείξει πραγματικό έργο σε κρίσιμες αντιπεριφέρειες, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Στάθης Αβραμίδης, διεκδικεί εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μιλώντας στον Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο κ. Αβραμίδης επισήμανε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι πρώτη σε απορροφησιμότητα ΕΣΠΑ για τα έργα που υλοποιεί, και μάλιστα έχει γραφείο στις Βρυξέλλες έτσι ώστε να παρακολουθεί από κοντά κάθε πρόγραμμα που βγαίνει και να το αξιοποιεί κατάλληλα.

Ερωτηθείς σχετικά, τόνισε ότι όλα τα μεγάλα έργα που είχε αναλάβει η αντιπεριφέρεια Μεταφορών και Επικοινωνιών, έχουν παραδοθεί, όπως για παράδειγμα «ο κόμβος Κ16 της Λαχαναγορά, ίσως ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα. Η σπουδαιότητα του έργου είναι μεγάλη», όπως τονίζει ο ίδιος, «καθώς αναβάθμισε την περιοχή της Λαχαναγοράς και άλλαξε τον συγκοινωνιακό χάρτη της Θεσσαλονίκης προς όφελος πολιτών και επιχειρήσεων.

Επίσης το κομμάτι των 15 περίπου χιλιομέτρων στην Χαλκιδική που ενώνει την Ποτίδαια με την Καλλιθέα, η ένωση που γίνεται στο Λιμάνι τώρα, αλλά και η οδός Πόντου που παραδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες.»

Εχοντας λοιπόν διαγράψει αποδεδειγμένα αποτελεσματική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Στάθης Αβραμίδης θέλει να συνεχίσει να συμβάλλει και γι’ αυτό συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είμαι τριάντα χρόνια στην πολιτική, στην αυτοδιοίκηση, θεωρώ τον εαυτό μου αυτοδιοικητικό, κάθε νομάρχης, περιφερειάρχης μου έχουν εμπιστευτεί θέσεις ευθύνης και νομίζω ότι τα κατάφερα καλά. Παρά το ότι έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα στην πολιτική, θεωρώ ότι μπορώ να δώσω ακόμη περισσότερα».

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…