Την αισιοδοξία του ότι οι πολίτες θα εμπιστευτούν ξανά στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου την παράταξη «Δύναμη Ενότητας» του Ιγνάτιου Καϊτετζίδη, εξέφρασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης μιλώντας στον Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη.

Επισήμανε ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου έχει 170 έργα και 120 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδοτήσεις. «Αυτό σημαίνει ότι δεν επιβαρύνεται ούτε με ένα ευρώ ο πολίτης. Δεν θα χρειαστεί να γίνει φορομπηχτικός μηχανισμός ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη στα νοικοκυριά και στις τσέπες των πολιτών. Αυτό κρύβει πίσω μεθοδική και συγκεκριμένη δουλειά από ολόκληρο το μηχανισμό του δήμου γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι συλλογική υπόθεση» τόνισε ο κ. Γεράνης.

Ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε ότι: «Καλά τα έργα της βιτρίνας αλλά πρέπει να βλέπουμε και τι γίνεται κάτω από τη γη και τι πρέπει να κάνουμε για το μέλλον. Υπάρχουν μεγάλες υποδομές σε όλο τον πρώην δήμο Χορτιάτη, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης που ήταν πεπαλαιωμένα, 60 – 70 χρόνων τα οποία αλλάζουν όλα.

Γνωρίζω ότι ταλαιπωρούνται οι πολίτες και θέλω να ζητήσω την κατανόησή τους».

Για την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Γεράνης υπογράμμισε: «Πάντοτε παλεύεις και κάθεσαι στην Αυτοδιοίκηση αν έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο, δεν είναι θέμα προσωπικών φιλοδοξιών η εμπιστοσύνη των πολιτών. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…