«Στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να ασχοληθούν άνθρωποι οι οποίοι είναι στην αγορά, ξέρουν να συνεργάζονται, ξέρουν να κατευθύνουν ανθρώπους, ξέρουν να κατευθύνονται από ανθρώπους, και να προσφέρουν πράγματα ώστε να γίνει η τοπική κοινωνία μας καλύτερη» τόνισε μιλώντας στον Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη», ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας ΚΥΑΝΑ Γιάννης Βασιλειάδης.

Σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και επιθυμία του είναι να συνδράμει μέσω της Περιφέρειας ώστε να οργανωθούν οι χιλιάδες εθελοντές που θέλουν να βοηθούν, όπως το είδαμε να συμβαίνει στις πρόσφατες πυρκαγιές και πλημμύρες, αλλά δεν υπάρχει συντονισμός. Την έλλειψη συντονισμού, την είχε διαπιστώσει ιδίοις όμμασι στη μεγάλη φωτιά στο Σέιχ Σου όπου βρέθηκε ως δασολόγος – το αντικείμενο που έχει σπουδάσει - προτού εξελιχθεί σε έναν από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης.

Οπως εξήγησε ο κ. Βασιλειάδης, όλοι αυτοί οι εθελοντές θα πρέπει να οργανωθούν σε ομάδες, καταρχήν προληπτικά, για τους καθαρισμούς των δασών, των αντιπυρικών ζωνών, και να υπάρχει ένα συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας που θα τους αναθέτει καθήκοντα ώστε όταν φτάσει η αντιπυρική περίοδος να είμαστε έτοιμοι.

Αναφορικά με τις εκλογές, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, τόνισε ότι θέλει να τον γνωρίσει ο κόσμος που δεν τον ξέρει και να τον εμπιστευτεί, καθώς ο ίδιος έχει στόχο να προσφέρει μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…