Η ικανότητα διαχείρισης και μια αυθόρμητη και έμφυτη λαϊκότητα είναι βασικά στοιχεία του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη και είναι αυτά τα στοιχεία που τον διαφοροποιούν από τους συνυποψηφίους του Κωνσταντίνο Ζέρβα και Σπύρο Πέγκα, επισήμανε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Στέλιου Αγγελούδη «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», Σπύρος Βούγιας.

Ο γνωστός συγκοινωνιολόγος σημείωσε πως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της Θεσσαλονίκης είναι το κυκλοφοριακό με το οποίο δεν ασχολήθηκε η διοίκηση του Δήμου κι έκανε λόγο για ανυπαρξία του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Υπογράμμισε πως η πόλη χρειάζεται το fly over όπως και μια επέκταση της χωρητικότητάς της.

Για τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, ο κ. Βούγιας ανέφερε πως πρέπει να γίνει ένα Μητροπολιτικό Πάρκο με ήπιες χρήσης Εκθεσης ώστε να μην χάσει το συμβολικό της χαρακτήρα, και οι βαριές χρήσεις να μετεγκατασταθούν, κάτι που είναι θέση και του Στέλιου Αγγελούδη.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…