Ως μια «πετυχημένη» οδοντόπαστα χαρακτήρισε τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη.

Οπως ανέφερε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο κ. Ζουράρις: «Είναι πολύ πετυχημένη οδοντόπαστα, διαφήμιση οδοντόπαστας αμερικάνικης. Είναι “cheese”, οδοντόπαστα αμερικάνικη κανονικά, ο πολιτικός του λόγος...είχα ακούσει σε ένα κανάλι πριν από 20 μέρες έναν πολιτικό του λόγο, ήτανε βρεφονηπιακού σταθμού, ο αριστερός πολιτικός του λόγος, η κουβέντα η υπόλοιπη εντάξει είναι, ωραίο παιδί είναι, ζωηρός είναι, αυτά που είπε για τα προσωπικά του ήταν και θαρραλέα, και πολύ ωραία, αυτά ναι».

Ο κ. Ζουράρις, ερωτηθείς σχετικά, εκτίμησε ότι δεν θα κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ μία ενδεχόμενη εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος. Σημείωσε πως «μπορεί και να μην βγει βέβαια, γιατί αν έπιασε “ταβάνι”, οροφή τώρα, δεν αποκλείεται η Εφη Αχτσιόγλου να τον περάσει» επισημαίνοντας παράλληλα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειαζόταν...οδοντόπαστα.

Η αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…