Πάνω από 40 οχήματα έχουν διατεθεί και βγαίνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για την καθαριότητα, πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς οχημάτων που εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό, τόνισε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Διέψευσε επίσης ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός εργαζομένων στην καθαριότητα που απασχολείται στα γραφεία αντί να είναι στα πληρώματα των απορριματοφόρων.

Ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη αυτήν την στιγμή ζει μια οικονομική άνθηση καθώς ξενοδοχεία, airbnb κλπ είναι γεμάτα ενώ γίνονται και πολλές ανακαινίσεις.

Για τις επερχόμενες εκλογές τόνισε ότι «εμείς πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ενώ επισήμανε ότι υπάρχει συνεχής κινητικότητα για να δοθούν λύσεις στο κυκλοφοριακό ενώ αναφορικά με τον ΟΑΣΘ, σημείωσε ότι ο ίδιος προσωπικά έτρεξε ώστε να ενταχθούν στον στόλο άλλα 49 λεωφορεία.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…