Δεν έχει ξανασυμβεί, κόμμα μέσα σε λιγότερο απο τρεις εβδομάδες να ανεβάσει τα ποσοστά και να μπει στη Βουλή» τόνισε μιλώντας στον Status ο κ. Βασίλειος Στίγκας, πρόεδρος των Σπαρτιατών, ενός εκ των κομμάτων – έκπληξη που εξασφάλισαν την είσοδό τους στη Βουλή στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Δεν είναι έτσι ακριβώς ότι δεν ήξερε ο κόσμος τι ψήφιζε. Υπήρχε ιδρυτική διακήρυξη που έλεγε τι ακριβώς είναι οι Σπαρτιάτες και τι πρεσβεύει (...)Μπορούσε να καταλάβει ο κόσμος τι είμαστε. Μπορεί να μας ψήφισαν και ως διαμαρτυρία» σημείωσε.

Ο κ. Στίγκας απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση γιατί ευχαρίστησε τον Ηλία Κασιδιάρη, παραπέμποντας σε παλιότερες δηλώσεις του για το θέμα,  ενώ όπως τόνισε δεν είχε ποτέ καμία επικοινωνία μαζί του. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Ηλία Κασιδιάρη» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Σπαρτιατών.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…