«Οτι δεν περιμέναμε αυτή την συντριπτική ήττα δείχνει ότι κάτι δεν είχαμε πάρει καλά ως μήνυμα από την κοινωνία. Αυτό αφορά όλους όμως. Δεν υπάρχει κανένας τιμητής. Και πραγματικά δεν το περίμενε κανείς», σχολίασε σήμερα στον Status η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα υπό την σκιά των εσωκομματικών τριβών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Δεν μπορούσαν να το προβλέψουν, εγώ πραγματικά το ένιωσα αυτό, ότι ήταν βουβές εκλογές. Δεν σου μιλούσε ο κόσμος πολύ εύκολα» πρόσθεσε.

«Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει μια ενδελεχής ανάλυση για το τι έφταιξε. Μάλλον θέλει καλύτερη οργάνωση του κομματικού μηχανισμού. Είμαι αισιόδοξη ότι θα βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Θα βρούμε τον βηματισμό μας αρκετά γρήγορα γιατί αυτό επιβάλλει η κοινωνία» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ίδια δεσμεύεται προσωπικά πως θα συνεχίσει πιο δυνατά για τα πράγματα που πρέπει να γίνουν στη χώρα.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…