«Το σημαντικό είναι να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να ξαναπάμε να ψηφίσουμε, δεν έχει τελειώσει τίποτα, όπως λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κάλπη είναι άδεια, πρέπει να ξαναγεμίσει» τόνισε μιλώντας στον Status για τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Αναφορικά με το θέμα της φορολογίας για το οποίο αυτό το διάστημα υπάρχει μεγάλη συζήτηση και πολιτική αντιπαράθεση, η κ. Ασημακοπούλου σημείωσε ότι «οι πολίτες θυμούνται πολύ καλά την φοροεπιδρομή στην μεσαία τάξη, του ΣΥΡΙΖΑ, και καταλαβαίνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μείωσε 50 φόρους.

Το πρόγραμμα της ΝΔ έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι θολό, η εικόνα του προγράμματος του είναι νεφελώδης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ας καταθέσει το πρόγραμμά του να κοστολογηθεί. Λέει ότι θα μειώσουν το ΦΠΑ ,ποιος θα πληρώσει τη διαφορά;  Αυτή η τρύπα στα δημοσιονομικά δεν γίνεται να μείνει ανοιχτή. Πρέπει να καλυφθεί από άλλους φόρους... αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας το λέει».

Η κ. Ασημακοπούλου αναφέρθηκε επίσης και στην τεράστια επιτυχία του μέτρου του «καλαθιού του νοικοκυριού» το οποίο, όπως υπογράμμισε, οι ευρωπαϊκές χώρες το υιοθετούν η μία μετά την άλλη.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…