«Αφήνουμε ένα περιθώριο για την παράδοση του Μετρό, διότι η ασφάλεια είναι κάτι που χρειάζεται μια πιστοποίηση από εξωτερικούς φορείς – αρχές 2024 δεν μπορώ να πω αν θα είναι Φεβρουάριο, Μάρτιο ή αρχές Απριλίου. Δεν μπορούμε να πούμε π.χ. στις 20 Φεβρουαρίου θα μπουν οι επιβάτες εάν δεν υπάρχει πιστοποίηση» τόνισε μιλώντας στον Status και στην δημοσιογράφο Βιργινία Δημαρέση, ο πρόεδρος της Ελληνικό Μετρό Α.Ε. Νίκος Ταχιάος.

Σημείωσε ότι η εμπορική του λειτουργία δεν ειναι ανακοινώσιμη. «Εκείνο που ειναι σημαντικό είναι ότι είμαστε πολλοί προχωρημένοι στον φορέα λειτουργίας του μετρό. Ειναι πολύ βασικό επίσης να υπάρχουν και απαιτήσεις που θα επιβληθούν στον φορέα λειτουργίας» τόνισε.

Για τις επεκτάσεις ανέφερε ότι έχουν παραγγελθεί επιπλέον 15 συρμοί που θα στηρίξουν την Καλαμαριά ενώ υπογράμμισε ότι προχωρά και η μελέτη για την ανάπτυξη του μετρό Θεσσαλονίκης «που θα μας εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για τα βορειοδυτικά... μέχρι τέλος του έτους θα έχουμε ανακοινώσεις».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…