Πλήγμα για την ίδια την Δικαιοσύνη χαρακτηρίζει ο Γιώργος Φλωρίδης, την φημολογούμενη «κάθοδο» στις εθνικές εκλογές ως επικεφαλής του κόμματος Κασιδιάρη του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ επισήμανε αρχικά πως «είναι καινούργιο το θέμα, πρωτότυπο αρκετά με την έννοια του νομικού πεδίου άρα κανείς δεν είναι βέβαιος ποια θα είναι η έκβαση αυτής της υπόθεσης από το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι προϋποθέσεις που έχει θέσει ο νόμος νομίζω πληρούνται για να αποκλειστούν με την έννοια ότι είναι σαφές ποιος αποτελεί την φυσική ηγεσία γιατί αυτό δηλώνεται. Αλλωστε ο κ. Κανελλόπουλος, ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει κάνει δηλώσεις που λέει ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις».

Στην συνέχεια ο κ. Φλωρίδης επέκρινε το γεγονός ότι ένας πρώην Αρεοπαγίτης θέλει να ηγηθεί εγκληματικής οργάνωσης, υπογραμμίζοντας:

 «Καταρχάς είναι πλήγμα για την Δικαιοσύνη την ίδια, έτσι δεν είναι; Τώρα μη γελιόματε...Για τον κλάδο τον εισαγγελικό. Το θέμα είναι αυτός όταν υπηρετούσε είχε δείξει ανάλογα δείγματα; Αν η θητεία του στην Δικαιοσύνη δεν είχε δώσει τέτοιου είδους αφορμές, τότε δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα. Εκ των υστέρων όμως κρίνοντας, βλέπουμε κάτι το οποίο τραυματίζει σίγουρα, ας πούμε, την εικόνα της Δικαιοσύνης.

Δηλαδή ένας πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, να θέλει να ηγηθεί μιας εγκληματικής οργάνωσης. Φοβερό ε; Και μόνο που το ακούς.

Είναι εξαιρετικά κακό».

Ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε λάβρος και εναντίον των ψηφοφόρων τέτοιων κομματικών σχηματισμών σημειώνοντας πως :

«Αυτοί που τους ψηφίζουν ξέρουν ότι ψηφίζουν εγκληματικά στοιχεία. Να μην παριστάνουν τους θυμωμένους. Οταν είσαι θυμωμένος δεν πας να ψηφίσεις δολοφόνους».

Η αναφορά στον Αναστάσιο Κανελλόπουλο εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…