Τον Απρίλιο ξεκινούν οι δοκιμαστικές διαδρομές διέλευσης συρμού τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Νίκος Ταχιάος.

Σημείωσε  ότι σήμερα φθάνουν στο σταθμό Μετρό Βενιζέλου για επανατοποθέτηση  ακριβώς στα σημεία που είχαν εντοπιστεί, οι πρώτες αρχαιότητες που είχαν αποσπαστεί προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες κατασκευής του σταθμού.

Ο κ. Ταχιάος επισήμανε ακόμη ότι θα υπάρχει πολύ μεγάλη συχνότητα δρομολογίων: « Στη Θεσσαλονίκη θα έχει συρμό σε κάθε σταθμό κάθε 1,5 λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι ανά κατεύθυνση, ανά ώρα, θα μπορούν να κινούνται 40 συρμοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τα εισιτήρια ξεκαθάρισε ότι θα έχουν πολύ μικρή απόκλιση στην τιμή από το εισιτήριο του ΟΑΣΘ, και το εισιτήριο που χρησιμοποιεί κάποιος στο Μετρό θα ισχύει και για μετακίνηση με τα αστικά λεωφορεία.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…