Η επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης των βουλευτών της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή και του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα συλλογικό κόμμα της αριστεράς, τα προβλήματα τα λύνει με διαδικασίες και αποφάσεις οργάνων... έτσι έληξε και το θέμα με τον Παύλο Πολάκη» δήλωσε ο Κώστας Μάρκου.

«Μέσα στη διαδικασία της αριστεράς υπάρχει και αυτοκριτική και ξεχάσατε να πείε οτι ο Πολάκης έστειλε μια επιστολή και ζήτησε συγγνώμη. Σας στοχοποιώ αν διαφωνώ μαζί σας ;;; δεν είναι στοχοποίηση αυτό. Μαζί με τον Πολάκη θα ρίξουμε τον Μητσοτάκη» ανέφερε ακόμη ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η κ. Φωτεινή Πιπιλή τόνισε από την πλευρά της πως: «Η δεξιά ξέρει και διαγράφει και απομακρύνει και κόβει απο τα ψηφοδέλτια που δεν συνάδουν με το πολιτικό της ύφος.

Ο κ. Πολάκης ήταν αναμενόμενος, είναι το πρωτοπαλίκαρο ενός δημόσιου τραμπουκισμού, με πρόσωπα της δημοσιογραφίας.

Ειναι το πρωτοπαλίκαρο του διχασμού του ΣΥΡΙΖΑ... όλα θα τα κρίνουν οι πολίτες.

Εχετε ακροδεξιούς που υπηρέτησαν συστήματα ακροδεξιά, που αξιοποίησαν τα συστήματά σας για να βγουν... είστε ένας δεύτερος Πολάκης» υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ απαντώντας στον κ. Μάρκου.

 

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…