Περίπου ένα εξάμηνο κράτησε το τραγελαφικό περιστατικό με  το ολοκαίνουργιο βαγόνι που είχαν στείλει οι Ελβετοί στο χωριό του πρώην υπουργού ΠΑΣΟΚ Χρήστου Βερελή κοντά στο Μεσολόγγι και το οποίο, σύμφωνα με καταγγελία, ο ίδιος το πηγαινοέφερνε για να το δουν οι ψηφοφόροι του. Αυτό τόνισε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο συνταξιούχος εκπαιδευτής μηχανικών ΟΣΕ Νίκος Τσουρίδης, ο οποίος και είχε προβεί στην καταγγελία.

Οπως ανέφερε «στέλναμε έναν μηχανοδηγό κι έναν τεχνίτη από την Αθήνα ενώ υπήρχε 24ωρη φύλαξη»

Ερωτηθείς σε ποιον ανήκε η πρωτοβουλία για να γίνει όλο αυτό, ο κ. Τσουρίδης υπογράμμισε: «ο Βερελής έδωσε εντολή και είπε ότι θα γίνει αυτό, σε συνεννόηση με την τότε διοίκηση του ΟΣΕ».

Μάλιστα σημείωσε πως οι εργαζόμενοι είχαν κάνει από τότε καταγγελίες αλλά ως υπάλληλοι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Αναφορικά με την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, ο κ. Τσουρίδης δήλωσε πως ο μοιραίος σταθμάρχης «δεν έπρεπε να είναι καθόλου στον σταθμό Λαρίσης. Τέρμα. Τελείωσε. Ηταν άπειρος. Για μένα φταίει και αυτός που τον τοποθέτησε υπηρεσιακά».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…