"Τις τράπεζες το 2015 δεν τις έκλεισε ο Γιάνης Βαρουφάκης αλλά ο Ντράγκι. Το ζητούμενο του ήταν να πάρει μια τετράμηνη παράταση σε ό,τι συνέβαινε τότε, διότι σε όποια προσπάθεια έκανε να αλλάξει έστω και ένα κόμμα στη συζήτηση σχετικά με την μνημονιακή δέσμευση της χώρας δεν υπήρχε

καμία πρόθεση από την άλλη πλευρά να συμβεί κάτι τέτοιο" αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον Status fm και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο γνωστός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης, υποψήφιος με το κόμμα ΜΕΡΑ25.

Ο κ. Ζερβουδάκης επεσήμανε πως δεν κατεβαίνει στην πολιτική ως επαγγελματίας της, αλλά ως ένας άνθρωπος που το ζητούμενό του είναι η ώσμωση με την κοινωνία μέσα από την ανάγκη για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά και για να εκπροσωπήσει τη φωνή των καλλιτεχνών μέσα στη Βουλή.

"Η πρόταση είναι τιμητική. Γνωριζόμαστε χρόνια με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Είπα το ναι στην πρόταση που μου έγινε αφού το συζήτησα με την οικογένειά μου και κατέληξα ότι θα μπορούσα να συνυπογράψω με την προσπάθεια του ΜΕΡΑ 25 να παραμείνει ως φωνή υπέρ των καλλιτεχνών μέσα στη Βουλή", υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για την περίοδο που ο κ. Βαρουφάκης ήταν υπουργός Οικονομικών με τον ΣΥΡΙΖΑ και το κλείσιμο των τραπέζων είπε: "Υπάρχει μια λογική τακτικισμού την οποία ακολούθησε τότε ο υπουργός Οικονομικών η οποία σε κάποια σημεία του βγήκε, σε κάποια άλλα όχι.  Υπήρξαν απώλειες, η αλήθεια είναι αυτή και η πρώτη απειλή η οποία δέχτηκε ήταν, θα σου κλείσω τις τράπεζες. Μην έχουμε αυταπάτες. Τις τράπεζες στην Ελλάδα τις έκλεισε ο Ντράγκι".

           

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…