«Τώρα κορυφώνεται μία θεατρική παράσταση που δίνει ο κ. Τσίπρας εδώ και αρκετό καιρό» τόνισε μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη αναφορικά με την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε χθες στη Βουλή από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρώην υπουργός ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης.

 «Επειδή ακριβώς ο κ. Τσίπρας δεν έχει να προτείνει τίποτα για τα μεγάλα θέματα της χώρας, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην εθνική ανάγκη, στις ανάγκες που έχει η κοινωνία αυτή τη στιγμή να ακούσει, μια εναλλακτική πρόταση, κάτι διαφορετικό, κάτι στοιχειοθετημένο, κάτι που να πάει τη χώρα μπροστά.

Επειδή δεν έχει να πει κάτι, ούτε στα εθνικά ούτε στο μεταναστευτικό, - μάλλον σε αυτά λέει το ακριβώς αντίθετο από αυτά που χρειάζεται η χώρα- ούτε στην οικονομία, ούτε για το περιβάλλον των επενδύσεων, ούτε για την φροντίδα ανθρώπων που πρέπει να υπάρξει και τη διάθεση χρημάτων που γίνεται.

Αρα επειδή έχει μία απόλυτη αδυναμία να υποστηρίξει μια θέση που αξίζει τον κόπο να την παρακολουθήσει ο κόσμος, έχει διαλέξει το δρόμο που καλά γνωρίζει, δηλαδή το δρόμο της δημιουργίας ενός μπάχαλου».

Ο κ. Φλωρίδης έκανε λόγο για πρόκληση τοξικού κλίματος από πλευράς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τη δημοσιοποίηση ονομάτων στην οποία προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, ο πρώην υπουργός τόνισε: «Το θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό που έχει γίνει όπως απαράδεκτη είναι και η συμπεριφορά του κυρίου της ΑΔΑΕ, και διαφόρων άλλων εκεί πέρα...».

 «Η Αριστερά χάνει στην κανονικότητα. Θέλει μπάχαλο. Αυτό είναι το DNA τους, αυτός είναι, ας πούμε ο πυρήνας της ύπαρξής τους. Λειτουργούν με τρόπο υπονομευτικό για την ομαλή λειτουργία της χώρας» υπογράμμισε ο Γιώργος Φλωρίδης.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…