Την αποχώρηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όπου εξετάζεται η υπόθεση συνακροάσεων – παρακολουθήσεων στα γραφεία του ΚΚΕ το 2016, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σχολίασε μιλώντας στον Status και στην Βιργινία Δημαρέση, ο κ. Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής.

«Κράτησε έξι ώρες η ακρόαση των φορέων. Επί μία ώρα συζητούσαμε τα διαδικαστικά ζητήματα.

Και ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ κι έβαλε θέμα να κληθεί σε ακρόαση ο κ. Ράμμος, ο νυν διοικητής της ΑΔΑΕ, για διάφορα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και πρέπει να τα προσκομίσει στην Αρχή Θεσμών και Διαφάνειας για διάφορες παρακολουθήσεις.

Σωστό μεν το αίτημα, αλλά δεν μπορούσε να συζητηθεί στην χθεσινή συνεδρίαση γιατί ήταν μόνο θεματική για την υπόθεση των παρακολουθήσεων του ΚΚΕ» σημείωσε ο κ. Συντυχάκης προσθέτοντας:

«Φαίνεται λοιπόν ότι υπήρχε μια διάθεση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση, να την υποβαθμίσει την υπόθεση των συνακροάσεων του ΚΚΕ, φυσικά άδραξε της ευκαιρίας η ΝΔ.

Σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ να παρακωλύσει τη διαδικασία. «Την έκανε» ο ΣΥΡΙΖΑ με ελαφρά πηδηματάκια και φυσικά με την στήριξη της ΝΔ γιατί ο στόχος και των δύο ήταν να μη γίνει η διαδικασία.

Αυτό που ήθελαν ήταν το θάψιμο της υπόθεσης, να μην συζητηθεί η υπόθεση του ΚΚΕ».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…