Στα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση, στα στούντιο του Status 107,7.

Αναφορικά με την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν είχε διαπιστώσει κάποια προσπάθεια χειραγώγησης των ΜΜΕ.

 «Ο κ. Παππάς είχε εκδηλώσει μια διάθεση να ελέγξει το πεδίο των Μέσων Ενημέρωσης και είχε επιθετική στάση απέναντι σε όποιον δεν μπορούσε να ελέγξει» τόνισε.

Εκανε επίσης λόγο για διαχρονική προσπάθεια ελέγχου από τα κόμματα των Μέσων Ενημέρωσης , της Δικαιοσύνης και των ανεξάρτητων αρχών -  «όλα αυτά πρέπει να είναι ανεξάρτητα  αλλά κανένα κόμμα δεν το αποδέχεται γιατί θα χάσει τον έλεγχο και τα λεφτά».

Για την ΕΥΠ και τις παρακολουθήσεις σημείωσε:

«Η άποψή μου αλλά και η θέση της Πλεύσης Ελευθερίας είναι ότι η ΕΥΠ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα παραμάγαζο κυβερνητικό και πολιτικό, και δεν διασφαλίζει την εθνική ασφάλεια όπως θα έπρεπε»

Ανέφερε πως ο επικεφαλής θα πρέπει να διακρίνεται από διαδικασία που θα δίνει τα εχέγγυα.

«Ο κ. Κοντολέων επελέγη από τον κ. Μητσοτάκη για να κάνει τη “βρώμικη δουλειά” με βάση το που είχε υπηρετήσει και φτάσαμε να κάνουμε φωτογραφικές τροπολογίες για να διοριστεί ενώ δεν είχε τα προσόντα».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…