Για την απόφασή της να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανεξαρτητοποίηση της από το ΜέΡΑ25, μίλησε στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου.

Σημείωσε ότι κίνητρό της αποτέλεσε το κάλεσμα για συσπειρώσεις του αριστερού χώρου σε ένα κοινό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Χαρακτήρισε πολύ συγκροτημένο και σοβαρό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Ερωτηθείσα γιατί δεν παρέδωσε την έδρα της μετά την αποχώρησή της από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, η κ. Αδαμοπούλου σημείωσε: «Επρεπε να συνεχίσω το κοινοβουλευτικό μου έργο μέσα απο επαφές και παρεμβάσεις. Οι άνθρωποι που με ψήφισαν θα απογοητεύονταν αν παρέδιδα την έδρα μου.

Πρόκειται για μια έδρα που ανήκει σε μένα και στον κόσμο που με ψήφισε». Σημείωσε δε ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική απέναντι στην προσχώρησή της στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ θερμή υποδοχή της επιφύλαξε και ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

«Για το Μέρα25, υπήρχε κόσμος που μου έλεγε “δεν πρέπει να είσαι σε τέτοιο κόμμα” λόγω των πρακτικών. Δεν ήμουν η μοναδική διαρροή. Υπήρξαν διαρροές με καταγγελίες για πρακτικές μέσα στο ΜΕΡΑ 25.

Εξακολουθώ να τους θεωρώ συντρόφους μου ως προς τον αγώνα που δίνουν απέναντι στην λαίλαπα Μητσοτάκη.

Υπήρχαν εσωκομματικές διαφορές στο Μέρα25

Ο κόσμος μου ζητάει να ενωθούν οι αριστερές δυνάμεις ώστε να φύγει αυτή η κυβέρνηση» τόνισε η Αγγελική Αδαμοπούλου.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…