«Εξακολουθούμε και ως πολιτικό σύστημα και ως κοινωνία να μην έχουμε απαντήσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα» σημείωσε ο βουλευτής και πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης σχολιάζοντας στον Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1 το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου.

«Κάθε φορά που έχει συνέντευξη μένουμε ακόμα με απορίες. Θεωρώ ότι ήταν αμήχανος και αμυντικός ο πρωθυπουργός» σημείωσε ο κ. Βερναρδάκης.

«Υπάρχουν δύο πολιτικά ερωτήματα. Ο πρωθυπουργός έχει παραδεχθεί ότι έγιναν παρακολουθήσεις... το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί έγινε παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη. Ποιος ειναι ο λόγος εθνικής ασφαλείας.

Μην το πει στη συνέντευξη ας το πει στην επιτροπή της Βουλής. Δεν είναι θέμα διαρροής ειναι θέμα διαφάνειας» τόνισε ο πρώην υπουργός Επικρατείας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Γιατί παίρνει την ευθύνη της ΕΥΠ και γιατί κατόπιν αλλάζει τον νόμο; Για λόγους εθνικής ασφαλείας μπορούν να γίνονται, αλλά όταν είναι για παράγοντες της πολιτικής ζωής πρέπει να δίνονται κάποιες απαντήσεις» υπογράμμισε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…