«Ερμηνεύω βιωματικά, διαλέγω να πω τραγούδια που με εκφράζουν που μπορεί να μην είμαι ο «ήρωας» θα μπορούσα όμως να είμαι. Τραγούδια που ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεσή μου» τόνισε σε συνέντευξή του στον Status 107,7 και στην εκπομπή «Ερωτικός Status» με τον Λεοντή Μαχαιρά, ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως σε αντίθεση με τον ίδιο που ερμηνεύει από την ψυχή του, είναι καταστροφή για το αυθεντικό ελληνικό τραγούδι που πραγματικά εκφράζει τις ψυχές των ανθρώπων, οι playlists που παίζουν τα ραδιόφωνα.

Εξέφρασε δε την ανησυχία του και την απογοήτευσή του για την επιμονή των εταιριών και των ραδιοφωνικών σταθμών να προωθούν τόσο «επιθετικά» την τραπ.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος εκτίμησε ότι αυτό «είναι αποτέλεσμα της συντεχνίας που γίνεται μεταξύ μεγάλων εταιριών, συμφερόντων μεγάλων, ραδιοφωνικών σταθμών. Αυτό που με προβληματίζει είναι από που ξεκινάει αυτό και ποιος το αποφασίζει για την τραπ να προβάλλεται και να θεωρείται μουσικό είδος που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όταν πρόκειται για τραγούδια που μιλάνε για φόνους, βιασμούς και ληστείες.

Τα κίνητρα είναι ψηλότερα και βαθύτερα και δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό συμφέρον» σημείωσε.

Αναφορικά με το τραγούδι – σταθμό για τον ίδιο , το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια » αλλά και για το εξίσου αγαπημένο από το κοινό «Το Σκάκι», ο καλλιτέχνης τόνισε:

«Το Χρώμα Δεν Αλλάζουνε Τα Μάτια είναι ένα τραγούδι που ακούστηκε στο σήριαλ «Λόγω Τιμής» για πρώτη φορά το 1996, έχει γίνει σήμα κατατεθέν σε αποχαιρετισμούς, έτσι είναι πάντα επίκαιρο και μαζί με το τραγούδι κι εγώ.

Το Σκάκι το θεωρώ το σημαντικότερο τραγούδι που έχω πει στην πορεία μου – δικαίως ο κόσμος το αγαπάει και χαίρομαι γι’ αυτό . Με γεμίζει αυτοπεποίθηση αυτό το πράγμα».

Οσο για το ποια είναι τα μάτια που ο ίδιος δεν θα μπορούσε να ξεχάσει, ο τραγουδιστής απάντησε με συγκίνηση:

«Τα μάτια των παιδιών μου είναι αυτά που δεν μπορώ να ξεχάσω , ειδικά όταν τα πρωτοαντίκρυσα στο μαιευτήριο, αυτό το βλέμμα όταν βλέπουν τον κόσμο για πρώτη φορά».

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…