Για τα μέτρα στήριξης που λαμβάνει η κυβέρνηση και για την κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

«Η κυβέρνηση παίζει και επίθεση και άμυνα. Με την έννοια ότι πρέπει να επιτεθεί στα προβλήματα αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να αμύνεται απέναντι στη κακόβουλη κριτική και απέναντι στον κακό της εαυτό», τόνισε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως εξήγησε είναι κακόβουλη κριτική όταν λέγεται «γιατί δώσατε 5,5 δις. και δεν δώσατε 20-30, σάμπως τα βρίσκουμε στην άμμο τα χρήματα».

«Θα ξανάρθει ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη και θα τάξει πάλι τον ουρανό με τ΄ άστρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει σε αυτή την προσέγγιση. Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη την πορεία του πριν γίνει πρωθυπουργός το 2014 με το γνωστό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, από το οποίο δεν εφαρμόστηκε τίποτα», σχολίασε ο υπουργός Εργασίας και πρόσθεσε: «Να είμαστε στην πολιτική και να κοροϊδεύουμε τον κόσμο κατά σύστημα, τάζοντας τα πάντα και λέγοντας μια σειρά ψέμματα, αυτό δεν πάει πουθενά και αρχίζει να γίνεται κακόβουλο».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Στέλιου Πέτσα, σημείωσε ότι όταν είσαι σε μια συζήτηση, υπάρχει το ενδεχόμενο να σου ξεφύγει κάτι, αλλιώς να θέλεις να το πεις και αλλιώς το λες εκείνη την ώρα. «Εξήγησε ο ίδιος τι εννοούσε. Είναι αυτό που λέμε, «γλωσσικό ολίσθημα», το οποίο χρησιμοποιήθηκε από την αντιπολίτευση για να ασκηθεί κριτική. Δεν ξέρω αν αυτό το πράγμα το οποίο λέγεται σε μια ζωντανή συζήτηση και διορθώνεται αμέσως μετά, αξίζει να γίνει θέμα περαιτέρω δημόσιας συζήτηση. Το μήνυμα είναι προσαρμογή και εξοικονόμηση», ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…