Νέα πειθαρχική έρευνα ανοίγει σε βάρος του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια για την ανάρτηση στο σαιτ του δικηγορικού του γραφείου και την αποστολή μέσω email σε μέσα ενημέρωσης, φωτογραφιών κάποιων εκ των καταγγελλόντων στην υπόθεση Λιγνάδη.

Η κίνηση του δικηγόρου οδήγησε τον επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ζήση Κωνσταντίνου, σε συμπληρωματική προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα σε βάρος του Αλέξη Κούγια.

Μιλώντας στον Status και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός εξήγησε ότι το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο λειτουργεί ξεχωριστά από τον Σύλλογο.

Για την δικαστική απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις, σημείωσε ότι δικαίωμα αναστολής έχουν όλοι οι κατηγορούμενοι, δε σημαίνει ότι δεν θα εκτελεστεί η ποινή.

Οσον αφορά τη δημοσιοποίηση τον φωτογραφιών, ο κ. Βερβεσός υπογράμμισε ότι εάν το προφίλ από το οποίο ελήφθησαν οι φωτογραφίες είναι δημόσιο, δεν αποτελεί προσωπικό δεδομένο.

 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…