«Στο Στρασβούργο, η Ελλάδα έστειλε μήνυμα ότι έχει αφήσει την εποχή της κρίσης πίσω,έχει μπει σε μια νέα εποχή, έχουμε στόχους. Η χώρα πρωταγωνιστεί σε πολλούς τομείς» τόνισε ο διεθνολόγος και βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου κάνοντας έναν «απολογισμό» της ομιλίας του πρωθυπουργού στο ευρωκοινοβούλιο.

Σε συνέντευξή του στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, επισήμανε πως «Το μήνυμα ήταν συγκεκριμένο. Η Ελλάδα του 2022 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015».

Ο κ. Χατζηβασιλείου υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός έστειλε δύο ακόμη ηχηρά μηνύματα:
«Τόνισε ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα δεν ανέχεται καμία αμφισβήτηση κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας.
Και το μήνυμα ότι η χώρα μας λειτουργεί ως φρουρός της Ευρώπης στη μετανάστευση, πάντοτε όμως με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες».

«Ηταν σαφές ότι οι πολιτικές δυνάμεις της Ευρώπης έχουν πλήρη αντίληψη του γεγονότος ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει σελίδα τα τελευταία τρία χρόνια και ότι έχει γίνει ένας εταίρος που πρωταγωνιστεί στις ευρωπαϊκές εξελίξεις.
Ούτε θεατές είμαστε, ούτε περιφερειακοί τύποι είμαστε. Πρωταγωνιστούμε στην καρδιά των εξελίξεων. Καταθέτουμε προτάσεις πολλές από τις οποίες υιοθετούνται» τόνισε ο Τάσος Χατζηβασιλείου.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…