Υπέρ του rapid test για όλους κατά τη διάρκεια των γιορτών, τάχθηκε ο Καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης,  Νίκος Τζανάκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη.

Υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι «δεν είναι δυνατόν σε μία κατάσταση τόσο δυναμική να μην πάρουμε νέα μέτρα», ο κ. Τζανάκης  δήλωσε:

«(Είμαι) 100% υπέρ, μάλιστα το είχα προαναγγείλει εδώ και 15 μέρες σαν πιθανό μέτρο. Αυτή τη στιγμή οι εμβολιασμένοι είναι που έφεραν την Ομικρον απ΄όσο ξέρουμε, ήταν εμβολιασμένοι αυτοί με την Ομικρον που την έφεραν από το εξωτερικό ορισμένοι τουλάχιστον, επομένως θα πρέπει να καθυστερήσουμε την έλευσή της πάρα πολύ ώστε να ανασάνει το υγειονομικό σύστημα, να πέσουν οι διασωληνωμένοι, να πέσουν οι νοσηλείες, ώστε να υποδεχτούμε, το νέο κύμα το πανδημικό με την Ομικρον.

Οσο περισσότερο  μπορέσουμε να καθυστερήσουμε το κύμα αυτό, τόσο καλύτερα θα ανταποκριθεί το υγιεινομικό σύστημα στο νέο κύμα, αυτό είναι το μυστικό. Επομένως ένας τρόπος να το καθυστερήσουμε, είναι να κόβουμε τις συρροές εν τη γενέσει τους. Πως θα τις κόβουμε; Ανακαλύπτοντας πρώιμα αυτούς που πάσχουν – ή αυτούς που είναι ασυμπτωματικοί» εξήγησε ο κ. Τζανάκης.

Η αναφορά στα rapid test για τις γιορτές εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…