Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εκλογές γιατί η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο, τόνισε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στον Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη.

«Δεν είναι ντροπή για μια δυτική χώρα όπως είναι η Ελλάδα να συζητάμε επί μία εβδομάδα αν πήρανε μια έκθεση στο Μαξίμου και αν τη διαβάσανε»; διερωτήθη ο κ. Ζαχαριάδης. Στη συνέχεια της συνέντευξής του επανήλθε στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για «εκλογές τώρα» σημειώνοντας πως «αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καμία κρίση, δεν έχει κάνει όσα έπρεπε κι έχουμε μπροστά μας νέο κύμα της πανδημίας», και φέρνοντας για μία ακόμη φορά ως παράδειγμα το θέμα της έκθεσης Τσιόδρα – Λύτρα.

Ανέφερε επίσης πως «Τα μέτρα για την ενέργεια που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δε μας ικανοποιούν».

«Ανεβαίνουν οι τιμές αλλά όχι οι μισθοί – εμείς θα δίναμε αύξηση στον κατώτατο μισθό από 650 στα 800 ευρώ» είπε ακόμη ο κ. Ζαχαριάδης

Ερωτηθείς γιατί δεν είχε ψηφίσει την τηλεργασία ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν το έπραξε γιατί ήταν «ανεφάρμοστη, κακογραμμένη, προχειρογραμμένη»

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…