Πρόεδρος ΙΣΠ στον Status για το επεισόδιο με αντιεμβολιαστές: Γνωστός συνταξιούχος - ψυχίατρος ο επικεφαλής της ομάδας

Τον εισαγγελέα ενημέρωσε ο δικηγόρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών για το επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου από αντιεμβολιαστές σε βάρος της προέδρου του Συλλόγου Άννας Μαστοράκου.

Περιγράφοντας το περιστατικό στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, η κ. Μαστοράκου σημείωσε ότι «αυτό που βίωσε η ίδια, βιώνουν καθημερινά όλοι οι γιατροί της χώρας στα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας».

«Αναστατώνουν τους χώρους και τους ασθενείς. Είναι ένα φαινόμενο, το οποίο ανεξήγητο. Αυτή η ομάδα έχει μια δογματική αντίληψη. Δεν μιλούν για τη νόσο Covid, μιλούν μόνο για το εμβόλιο», σημείωσε.

Σύμφωνα με την ίδια ο επικεφαλής της ομάδας των αντιεμβολιαστών, είναι γνωστός συνταξιούχος – ψυχίατρος, πρώην μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών. Σήμερα, όπως ανέφερε η κ. Μαστοράκου, ο Ιατρικός Σύλλογος αναμένεται να αποφασίσει θεσμικές ενέργειες.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στην Πάτρα το Σάββατο το πρωί. Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που οι αντιεμβολιαστές, απαίτησαν να παραδώσουν στην κ. Μαστοράκου έγγραφο εναντίον της εμβολιαστικής διαδικασίας. Όταν εκείνη αρνήθηκε να το παραλάβει, οι αντιεμβολιαστές την έσπρωξαν και της επιτέθηκαν με υβριστικές εκφράσεις.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…