Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ, μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο πρώην ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος.

«Όχι σε ατομική βάση και όχι για την εξυπηρέτηση ατομικών φιλοδοξιών, στο πλαίσιο μίας αξιόπιστης συλλογικής προσπάθειας, δεν το αποκλείω» δήλωσε ο ίδιος.

Ο κ. Χρυσόγονος, χαρακτήρισε «πολύ σοβαρό πολιτικό τον Νίκο Ανδρουλάκη, που μπορεί να σηματοδοτήσει», όπως είπε, ένα νέο ξεκίνημα για τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και για τη χώρα αργότερα.

«Αν με ρωτούσαν σε γκάλοπ ποιον θεωρώ καταλληλότερο για πρωθυπουργό μεταξύ των Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη, θα έλεγα χωρίς δισταγμό, Ανδρουλάκη. Έχω παρακολουθήσει την πορεια του στο Ευρωκοινοβούλιο και θεωρώ ότι έχει τις προϋποθέσεις για να ηγηθεί όχι μόνο του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, αλλά και της χώρας.» είπε τέλος ο κ. Χρυσόγονος.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…