Συνεχίζεται η πολιτική διαμάχη για την μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα. Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος, μιλώντας στον Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, υπογράμμισε ότι "οι δυνατότητες ενός πρωθυπουργού να λαμβάνει γνώση επιστημονικών αναλύσεων δεν είναι δεδομένη". 

Τόνισε δε ότι "Αυτή η μελέτη δείχνει ορισμένες ενδείξεις η μελέτη αυτή αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει αποδεικτικό χαρακτήρα" ενώ επισήμανε πως αυτό που είπε ο πρωθυπουργός δεν αντικρούεται από τη μελέτη αυτή.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, μιλώντας επίσης στον Status 107.7 εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό. Οπως δήλωσε το θέμα έχει δύο πτυχές, την πτυχή της υγείας και την πτυχή της πολιτικής. "Η πτυχή της υγείας: είναι αυτονόητο ότι αν κάποιος πολίτης νοσηλεύεται διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ έχει λίγοτερη φροντίδα από εκείνον που είναι σε ΜΕΘ Το άλλο θέμα είναι η ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας", είπε ο κ. Μάρκου και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό "πολιτικό ψεύτη καθώς είχε την ενημέρωση που είχε, και επίσης πολιτικά ανόητο, γι’ αυτό και επικίνδυνο. Ανόητος γιατί δεν περίμενε ότι θα γινόταν αυτό που έγινε". "Πρόκειται για κορυφαίο πολιτικό ψεύδος", είπε ακόμη ο κ. Μάρκου.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…