Πρόεδρος του ΟΑΣΘ στον Status: Από 1η Δεκεμβρίου στα λεωφορεία οι «Στάσιμοι Ελεγκτές»

Από 1η Δεκεμβρίου διπλασιάζονται οι έλεγχοι στον ΟΑΣΘ για να μπει «φρένο» στην εισιτηροδιαφυγή. Μέσα στα λεωφορεία οι «Στάσιμοι Ελεγκτές», που θα βρίσκονται εντός των λεωφορείων του οργανισμού.

«Λέγονται «Στάσιμοι» γιατί θα είναι μέσα στο λεωφορείο, στην διάρκεια όλης της διαδρομής του», είπε στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας. Όπως εξήγησε, ο Οργανισμός έχει σχεδιάσει ένα σύστημα ελέγχων δύο επιπέδων, τον προληπτικό έλεγχο που θα γίνεται με τους «Στάσιμους Ελεγκτές», που θα γίνεται μέσα στα λεωφορεία αλλά και στις αφετηρίες και στους σταθμούς μετεπιβίβασης και ο κατασταλτικός έλεγχος που γίνεται αιφνιδιαστικά.

«Ανταποκρινόμαστε και στην ανάγκη του Οργανισμού για περισσότερα έσοδα αλλά και από το γεγονός ότι η έρευνα που είχαμε κάνει, έδειξε ότι το 72% των πολιτών μας, ζητούν περισσότερους ελέγχους ώστε να παταχθεί το φαινόμενο της εισιτηριοδιαφυγής», σημείωσε ο κ. Σκόδρας, τονίζοντας πως οι έλεγχοι θα γίνονται από το προσωπικό του ΟΑΣΘ.

Οι 90 «Στάσιμοι Ελεγκτές» αρχικά θα τοποθετηθούν σε γραμμές με μεγάλη επιβατική κίνηση και αργότερα θα επεκταθεί σε άλλες γραμμές. «Δεν είναι αυτοσκοπός το πρόστιμο», ξεκαθάρισε ο κ. Σκόδρας.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του προέδρου του ΟΑΣΘ:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…