Ρήγας στον Status για εξεταστική για τη λίστα Πέτσα: Σε πανικό η ΝΔ, έχει χάσει κάθε μέτρο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η άρνηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή για τη λίστα Πέτσα και τις δημοσκοπήσεις… ο Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο Παναγιώτης Ρήγας από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι η ΝΔ βρίσκεται σε πανικό και έχει χάσει κάθε μέτρο. «Δείχνει το προσωπείο της που δεν κατανοεί το σύνολο των προβλημάτων. Εάν εσείς καταλαβαίνετε ότι η διερεύνηση, που είναι δικαίωμα της αντιπολίτευσης βάση του Συντάγματος για τη σύσταση της Επιτροπής και ταυτόχρονα να αποκλείει όλες τις προτάσεις του συνόλου της αντιπολίτευσης και χωρίς υπουργούς, τον κ. Δημητριάδη, τον κ. Πέτσα. Εάν εσείς το αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να γίνει διερεύνηση ή ότι θέλει να αποκρύψει τα πάντα, να προφυλάξει», τόνισε ο κ. Ρήγας.

«Γίνεται για τη λίστα Πέτσα και για όλα αυτά που έχουν συμβεί και να μην υπάρχει μέσα και να μην κληθεί ο υπουργός, ο κ. Πέτσας, ο κ. Δημητριάδης και άλλα πρόσωπα; Τι έχουν να φοβηθούν εάν δεν έχει υπάρξει πρόβλημα», διερωτήθηκε.

Για το θέμα της πανδημίας ο κ. Ρήγας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε πλάτη, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτή καμία πρότασή τους. «Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ έχουμε την άποψη ότι πρέπει να εμβολιαστούν. Το ερώτημα είναι γιατί δεν φεύγουν κινητές μονάδες και να συμβάλουν όλοι», ανέφερε.

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη του Παναγιώτη Ρήγα:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…