Χλωρός (Δ/ντης Πνευμονολογικού στο νοσ. Παπανικολάου) στον Status Fm: Όχι στις παρελάσεις – Οι ΜΕΘ είναι πλήρεις – Η απάντηση στον Ευ. Βενιζέλο

Κάθετα αντίθετος με τη διεξαγωγή παρελάσεων εμφανίστηκε μιλώντας στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης Status Fm 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο Διαμαντής Χλωρός, Δ/ντης πνευμονολογικού τμήματος και συντονιστής διαχείρισης πανδημίας του ΓΝΘ Γεωργίου Παπανικολάου.

«Έχουμε πιάσει το 100% στην πληρότητα των ΜΕΘ. Πέρσι τέτοιον καιρό ήμασταν καλύτερα. Το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα. Δεν πρέπει φέτος να επιτραπεί αυτή η κοσμοπλημμύρα στις παρελάσεις στις εθνικές και στις εκκλησιαστικές γιορτές. […] Απολύτως. Είμαι σίγουρος ότι δεν πρέπει να γίνει», δήλωσε ο κ. Χλωρός.

«Ο λαός μας δεν έχει τη συναίσθηση και την ευθύνη να πάρει τα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται. Σε συναυλία του Πάριου, ενώ υπήρχε σχετική οδηγία, σηκώθηκε χόρευε. […] Δεν υπάρχει τρόπος να το εμποδίσεις το φαινόμενο. Καλύτερα να το απαγορεύσεις» εξήγησε ο ίδιος. 

Σε ό,τι αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με τις απαντήσεις που οφείλει η επιστημονική κοινότητα για τη θλιβερή δεύτερη θέση της Ελλάδας σε θανάτους στην Ευρώπη, ο κ. Χλωρός σημείωσε:

«Πρέπει ο κ. Βενιζέλος να απαντήσει από την πλευρά του, τι έκανε αυτός για να ενισχύσει το σύστημα υγείας».

«Η ΜΕΘ COVID είναι 100% πλήρης. Και οι 22 κλίνες που υπάρχουν για διασωλήνωση είναι κατειλημμένες. Αδύνατο να προστεθούν άλλες λόγω έλλειψης προσωπικού», συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χλωρός, επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα είναι φτωχή χώρα, με φτωχές υποδομές, με ελαττωμένο προσωπικό».

Ολόκληρη η συνέντευξη:

 

Το απόσπασμα για τις παρελάσεις:

 

Το απόσπασμα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…