Κατρούγκαλος στον Status Fm: Ο Δένδιας διέγραψε τον Μπογδάνο

«Ο κ. Δένδιας διέγραψε τον κ. Μπογδάνο», δήλωσε στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης Status Fm 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Συνταγματολόγος και Τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη διαγραφή του βουλευτή από την Κ.Ο. της ΝΔ.

«Ο κ. Δένδιας είναι συνεπής στη θέση του απέναντι στην άκρα δεξιά, απέναντι στη Χρυσή Αυγή και πριν τις εκλογές του 2019 είχε σταθεί, σχεδόν μόνος από τη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος.

«Και στις δύο περιπτώσεις, και τότε με τον κ. Κασιδιάρη και τώρα με τον κ. Μπογδάνο, εμείς τον χειροκροτήσαμε στην αίθουσα, όχι οι βουλευτές της ΝΔ», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα με τη Συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας, ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για δύο «μελανά σημεία».

«Τις αμυντικές συμφωνίες τις κάνουμε για προστασία εκεί που ασκείται η απειλή. Η απειλή από την Τουρκία δεν ασκείται στα σύνορα, αλλά στη υφαλοκρηπίδα και στην ΑΟΖ. Εκεί η Συμφωνία αυτή μάς αφήνει ακάλυπτους.

Παράλληλα, μας βλάπτει γιατί αλλάζει μία σταθερά της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής που είναι ο γενικός φιλειρηνικός χαρακτήρας που έχει η χώρα μας. Προβλέπεται συμμετοχή σε επιχειρήσεις της Γαλλίας στην υποσαχάρια Αφρική».

Όπως παραδέχθηκε, αυτά τα δύο σημεία στοιχειοθετούν την καταψήφισή της από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Το απόσπασμα για τον Κων. Μπογδάνο:

 

 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…