ΗΧΗΤΙΚΟ - Ανδρέας Ξανθός: Λάθος ο αποκλεισμός ανεμβολίαστων στην Βουλή - Θα μπορούσαν να μπαίνουν με Rapid Test

Το βασικό λάθος της κυβέρνησης όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, είναι ότι υποτίμησε τον κίνδυνο, όπως έκανε πέρυσι το καλοκαίρι, δήλωσε στον Status, ο πρώην υπουργός υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, συμπληρώνοντας ότι οι μονάδες εντατικής είναι κρίσιμος κρίκος, αλλά δεν είναι ο βασικός, η μάχη χάθηκε στην κοινότητα, στη διασπορά στους χώρους εργασίας.

Αναφορικά με την πρόταση του Ανδρέα Λοβέρδου να μην βρίσκονται με φυσική παρουσία ανεμβολίαστοι στη Βουλή, ο κ. Ξανθός απάντησε, ότι αποκλεισμός κάποιου που δεν έχει εμβολιαστεί, είναι λάθος, θα μπορούσε ο ανεμβολίαστος να κάνει rapid test, όπως γίνεται στις μετακινήσεις στα νησιά, γιατί δεν είναι μόνο οι βουλευτές, είναι και οι συνεργάτες τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει σε όλους τους τόνους, ότι ο εμβολιασμός είναι επιβεβλημένος και δικαίωμα για τους πολίτες σε όλο τον κόσμο, είπε ο κ. Ξανθός, ερωτηθείς για τις δημόσιες τοποθετήσεις του Παύλου Πολάκη.

Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των δημόσιων τοποθετήσεών του, δήλωσε τέλος ο κ. Ξανθός για τις τοποθετήσεις Πολάκη.

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…