ΗΧΗΤΙΚΟ -Καθηγητής Υγιεινής, Δαρδαβέσης στον STATUS: «Δεν έχουμε κανένα λόγο να ηρωοποιήσουμε κανέναν. Μια άλλη οπισθοδρόμηση, ένα τέταρτο κύμα δεν το αντέχουμε»

«Ο κοινωνικός ιστός δεν αντέχει άλλη οπισθοδρόμηση», τόνισε, αναφερόμενος στους αρνητές των εμβολιασμών ο Θεόδωρος Δαρδαβέσης, καθηγητής στο Εργαστήριο Υγιεινής, Κοινωνικής-Προληπτικής Ιατρικής και Ιατρικής Στατιστικής και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 107.7 της Θεσσαλονίκης και στον Δημήτρη Βενιέρη.

Αναφερόμενος στην περίπτωση περίπτωση καθηγητή φαρμακολογίας που προκάλεσε αντιδράσεις ο κ. Δαρδαβέσης, επεσήμανε: «Αν εγώ φοβάμαι για κάτι, το αποφεύγω δεν το κάνω και μετά μιλάω εναντίον του».

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε κανένα λόγο να ηρωοποιήσουμε κανέναν. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι απομονώνονται από μόνοι τους. Όταν εγώ σας λέω, σοβαρός υποτίθεται άνθρωπος, ότι είμαι αντίθετος και ταυτόχρονα δηλώνω ότι το έχω κάνει (το εμβόλιο), αυτό τι σημαίνει δεν σημαίνει κάτι παράξενο δεν είναι μια αντίφαση λόγω συμπεριφοράς;».

«Οι αρνητές των εμβολίων, φέρνουν εμπόδια στην ταχύτατη και ασφαλή επιστροφή μας στην κανονικότητα», είπε ο κ. Δαρδαβέσης, τονίζοντας ότι από το 1998 έχει ξεκινήσει ένα αντιεμβολιαστικό κίνημα ενάντια σε όλα τα εμβόλια.

Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας και η οικονομία και ο πολιτισμός και η ψυχολογία των ανθρώπων και εν γένει όλος ο κοινωνικός ιστός δεν αντέχει άλλη οπισθοδρόμηση.

«Όλα τα φάρμακα που σώζουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, έχουν παρενέργειες».

«Δεν είναι πειραματικά τα εμβόλια, η τεχνογνωσία mrna, ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια. Είναι γνωστά τα εμβόλια αυτά. Υπάρχει εμπειρία 30 ετών υπάρχουν πειράματα 30 ετών. Το εμβόλιο έχει δοκιμαστεί σε 300 εκατομμύρια ανθρώπους, ανέφερε.

«Τώρα που υπάρχει επάρκεια πρέπει να όλοι πραγματικά να τρέξουμε να καλυφθούμε. Μια άλλη οπισθοδρόμηση, ένα τέταρτο κύμα δεν το αντέχουμε δεν υπάρχουν περιθώρια, δεν υπάρχουν περιθώρια ψυχολογικά», κατέληξε.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Δαρδαβέση στον Status 107.7.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…