"Οι αριθμοί δεν παρουσιάζουν μια πραγματική εικόνα", δήλωσε μιλώντας στον Status FM o Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες μέρες η δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά πως ο Νομός Σερρών παρουσιάζει από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμών. Ωστόσο ο Δήμαρχος Σερρών μιλώντας στον Status FM παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα. 

"Έχουμε 75.000 εμβολιασμούς και σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχουμε 175.000 πληθυσμό και τώρα είμαστε λιγότεροι. Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν με αργούς ρυθμούς, παρά πολύς κόσμος από τις Σέρρες εμβολιάστηκε είτε στη Θεσσαλονίκη είτε στο Κιλκίς γιατί είχε προκύψει το θέμα με την Αστραζένεκα και ο κόσμος πήγαινε αλλού να εμβολιαστεί για να πάρει άλλο εμβόλιο, τόνισε ο Δήμαρχος. 1300 άτομα την ημέρα εμβολιάζονται στις Σέρρες και σύντομα θα ξεπεράσουμε τον μέσο όρο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένα κομμάτι του πληθυσμού που είναι επιφυλακτικό, αλλά δεν πιστεύω ότι ξεφεύγουμε από τον μέσο όρο."

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…