ΗΧΗΤΙΚΟ-Άδωνις Γεωργιάδης στον Status FM: Ιδεολογική και πολιτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας η επένδυση της Fraport

Για ιδεολογική και πολιτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την επένδυση της FRAPORT σε 14 αεροδρόμια της χώρας, μιλώντας στον Status FM 107,7 , τον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση.

Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του αεροδρομίου Μακεδονία.

"Η εκδήλωση, τα εγκαίνια του αεροδρομίου Μακεδονία που θα πραγματοποιήσει το απόγευμα ο Πρωθυπουργός, συμβολίζει τα εγκαίνια όλης της επένδυσης της Fraport στην Ελλάδα και αποτελεί μια ιδεολογική και πολιτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Όταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προχωρούσε στη σύμβαση αυτή, περίπου μας θεωρούσαν ότι ξεπουλάμε τα αεροδρόμια στους Γερμανούς, θυμάμαι τον κύριο Πολάκη που έλεγε θα βάλει το κορμί του μπροστά, για να σώσει το αεροδρόμιο Χανίων κι έναν περιφερειάρχη που είχε δεθεί με κάτι αλυσίδες, σήμερα 7 χρόνια μετά, αφού και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνυπέγραψε αυτή την επένδυση, η επένδυση έχει ολοκληρωθεί, τα αεροδρόμια ένα προς ένα παραδίδονται προς χρήση στο επιβατηγό κοινό από τη Fraport και είναι το ένα ομορφότερο από το άλλο, δεν είναι μόνο στη Θεσσαλονίκη είναι 14, το ένα καλύτερο από το άλλο και τώρα προχωράμε σε  νέα φάση διαγωνισμού για τα υπόλοιπα, όπου δεν υπάρχει πλέον αντίδραση, γιατί όλοι πια καταλαβαίνουν ότι η σύγκριση μεταξύ των παλιών αεροδρομίων και της Fraport δεν έχει καμία απολύτως σχέση, δεν στέκει σαν συζήτηση. Στη Θεσσαλονίκη έχετε πλέον ένα αεροδρόμιο, μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο, αν και μεγάλωσαν οι εγκαταστάσεις, αλλά είναι και πάρα πολύ όμορφο, είναι πολύ σύγχρονο, είναι πολύ εντυπωσιακό. Λογικός άνθρωπος δεν μπορούσε να είναι αντίθετος, τα επιχειρήματα ήταν κυρίως συναισθηματικού χαρακτήρα", τόνισε ο Υπουργός.Το ηχητικό απόσπασμα εδώ:Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…