ΗΧΗΤΙΚΟ-Κεγκέρογλου: Bulling ΣΥΡΙΖΑ στον Καλογρίτσα, ο οποίος καταθέτει πράγματα και θαύματα  - Εάν ο Καλογρίτσας φέρει το 10% των χαρτιών που λέει ότι έχει η υπόθεση πάει subito στη Δικαιοσύνη

«Ασκείται bulling από τον ΣΥΡΙΖΑ στον μάρτυρα (Χρήστο Καλογρίτσα), ο οποίος καταθέτει πράγματα και θαύματα» δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και μέλος της Προανακριτικής”, Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Όλα αυτά που είχαμε καταγγείλει από το 2016 για την προσπάθεια της τότε κυβέρνησης να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ channel, ένα δικό του κανάλι, όλα αυτά αποκαλύπτονται τώρα και επιβεβαιώνονται, εμείς δεν πέφτουμε από τα σύννεφα», τόνισε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

«Ο κ. Καλογρίτσας λέει ότι όσα λεφτά έβαλε, τα έβαλε για το Νίκο Παππά. Ο Καλογρίτσας λέει ότι ήταν παρένθετο πρόσωπο, καθώς ένας υπουργός δεν μπορεί να έχει μετοχές ή το όνομά του σε κανάλι, μιλάμε για το απόλυτο στήσιμο ενός διαγωνισμού από μία κυβέρνηση και έναν υπουργό”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου.

Ο βουλευτής του ΚΙΝ. ΑΛ. τόνισε ότι έχει πλήρως τεκμηριωθεί, πως ενώ ο υπουργός, έπρεπε να είναι ο θεματοφύλακας της διαφάνειας και του νόμου, στην πραγματικότητα έστηνε τον διαγωνισμό.

Εάν αυτά που έχει πει, ότι έχει ως χαρτιά ο Καλογρίτσας, εάν φέρει το 10% ή φέρει τους μάρτυρες, τότε η υπόθεση θα πάει…  subito στην τακτική Δικαιοσύνη, εκτίμησε ο βουλευτής.

Το ηχητικό απόσπασμα εδώ:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…