Στις αποκαλύψεις του κ. Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική επιτροπή για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Status FM 107,7 στον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση.

"Ο κ. Παππάς έχει αποφύγει να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Καλογρίτσα, ο κ. Καλογρίτσας τον προκαλεί, ο κ. Παππάς αρνείται μέχρι και να διαψεύσει. Θέλει να κάνει μήνυση στον κ. Κελέτση (σ.σ. προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής) και δεν κάνει στον κ. Καλογρίτσα", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. "Πολύ ευαίσθητος ως προς τον κ. Κελέτση, βαρύκοος ως προς τον Καλογρίτσα. Αν ο κ. Καλογρίτσας έχει ηχητικά ή βίντεο με τον κ. Παππά είναι παράνομο να χρησιμοποιηθούν. Αν ο Παππάς του κάνει μήνυση, τότε το υλικό που ισχυρίζεται ότι έχει ο Καλογρίτσας θα γίνει νόμιμο προς χρήση, γι’ αυτό δεν του κάνει μήνυση ο κ. Παππάς". αποκάλυψε. "Είναι προφανές ότι τον φοβάται. Ό υπουργός μπορεί να βγάλει προδιαγραφές για έναν διαγωνισμό αλλά απαγορεύεται να έχει περαιτέρω ανάμειξη. Δεν συζητάμε ότι ο κ. Παππάς είναι βαρύτατα μπλεγμένος", κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με ένα δώρο, όπως είπε, που θα αλλάξει την εικόνα και τη λειτουργία της Νέας Μηχανιώνας στον δήμο Θερμαϊκού.
"Αναλαμβάνουμε όλες τις μελέτες για τη μαρίνα της Νέας Μηχανιώνας και προχωράμε μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Το αναλάβαμε για να το ολοκληρώσουμε", τόνισε.
Για τη μαρίνα της Καλαμαριάς και τις διαμαρτυρίες μερίδας πολιτών είπε "Το αν θα γίνει η μαρίνα θα εξαρτηθεί από τον εκεί Δήμο και την τοπική κοινωνία". "Αν το θέλει η τοπική κοινωνία θα βοηθήσουμε", τόνισε.

Σχετικά με την επένδυση της Fraport σε 14 αεροδρόμια της χώρας και τα εγκαίνια που θα πραγματυοποιηθούν σήμερ από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: "Τότε έλεγαν πως ξεπουλάμε τα αεροδρόμια στους Γερμανούς, σήμερα η επένδυση έχει ολοκληρωθεί, τα αεροδρόμια παραδίδονται το ένα μετά το άλλο και προχωράμε σε νέα φάση του διαγωνισμού για τα υπόλοιπα". "Τώρα δεν αντιδρά κανείς γιατί είδαν όλοι τη μορφή της επένδυσης", τόνισε.


Σε ερώτηση σχετικά με την αποζημίωση των θεατρων για τα κενά καθίσματα λόγω Covid19 ο υπουργός απάντησε: "Έχει υπογραφέι η ΚΥΑ για τις κενές θέσεις των θεάτρων και μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η πληρωμή".

Σχετικά με την μετά -Covi19 οικονομική πορεία της χώρας ο υπουργός τόνισε: "Δεν έχω καμία ανησυχία νέων περιοριστικών μέτρων για το μέλλον, αν πετύχουμε τους ρυθμούς ανάπτυξης, τα χρήματα που θα έχουμε πάρει σε δύο χρόνια από το Ταμείο Ανάκαμψης θα έχουν διορθώσει όλη τη ζημία της πανδημίας και παραπάνω".

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…