Ξυλουργίδης στον Status FM: Και το νοσοκομείο ζήτησε νεκροψία-νεκροτομή

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν τα παιδιά 68χρονης που εξέπνευσε λίγες ώρες αφού έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.


"Στις 14 Απριλίου έκανε την πρώτη δόση και στις 4 Μαΐου τη δεύτερη", δήλωσε στον Status FM o δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης.
"Λίγες ώρες μετά την δεύτερη δόση είχε πυρετό, σκοτοδίνη και παράλυση στα άκρα. Πήγε στο νοσοκομείο και έπειτα από παρακολούθηση βελτιώθηκε η εικόνα της και πήρε εξιτήριο, τη δεύτερη ημέρα είχε παρόμοια συμπτώματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της και εκει επήλθε το μοιραίο", είπε στον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση.
"Δεν υπάρχει υποκείμενο νόσημα, αυτό είναι που δημιουργεί ερωτηματικά", τόνισε ο κ. Ξυλουργίδης.
"Και από το νοσοκομείο ζητήθηκε νεκροψία νεκροτομή", υπογράμμισε.
Θέλουμε απλά να δούμε τι συνέβη και έφυγε η γυναίκα από τη ζωή. Ουδείς περίμενε τέτοια τραγική κατάληξη. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ιατρική επιστήμη, και την ιατροδικαστική, θέλουμε απλά να μάθουμε τι συνέβη, δεν θέλω να συμβάλω στον διχασμό, τόνισε ο κύριος Ξυλουργίδης. Έχει οριστεί για αύριο, οι ιστολογικές τα αποτελέσματα βγαίνουν μετά από 4 μήνες, τα βασικά όμως θα τα ξέρουμε αύριο", κατέληξε.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…