"Όποιος έχει καρδιά πρέπει να στηρίξει αυτή την πρόταση", δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, νομικός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Status FM αναφορικά με την πρόταση Μπάιντεν για άρση της πατέντας στα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

"Θα εξεφτελιστεί στα μάτια των πολιτών της η Ευρώπη αν δεν στηρίξει την πρόταση Μπάιντεν", τόνισε. "Το 1/3 της έρευνας το χρηματοδότησε η ΕΕ και τώρα οι εταιρίες θελουν να πουλήσουν πιο ακριβά στην Ασία και την Αφρική, αυτό είναι ανήθικο", είπε ο κ. Κατρούγκαλος.


"O Μπάιντεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει γιατί είναι αμερικανική η Pfizer και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Θα έχουμε μια πρωτοφανή υπόθεση καταπάτησης πνευματικής ιδιοκτησίας", δήλωσε σχετικά  ο Μάριος Σαλμάς, γιατρός και βουλευτής της ΝΔ. Για απόσταση μεταξύ θεωρίας και πράξης έκανε λόγο ο κ. Σαλμάς. "Αν η Pfizer έχει τον κίνδυνο να της πάρουν την πατέντα, γιατί να προχωρήσει σε ανάπτυξη του φαρμάκου για τον κορωνοϊο", τόνισε.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…