Κ.Ζέρβας στον Status FM: ''Κάθε μέρα αξιολογώ τον εαυτό μου, τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες του δήμου''

Τις ενδεχόμενες αλλαγές στο διοικητικό του σχήμα αναμένεται να ανακοινώσει το αργότερο μέχρι την Τρίτη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, όπως δήλωσε στον Status Fm 107,7.''Είναι στην ευχέρεια του δημάρχου να κάνει τις όποιες αλλαγές και να αξιοποιήσει τους αιρετούς. Κάθε μέρα αξιολογώ τον εαυτό μου, τους συνεργάτες μου, αλλά και τις υπηρεσίες του δήμου'', ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε ότι, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις, όσον αφορά τον ανασχηματισμό.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις μετά την δημιουργία των ποδηλατόδρομων σε Λεωφόρο Νίκης και Καραμανλή, ο κ. Ζέρβας ανέφερε ότι, ''από τη πρώτη μέρα διακυβέρνησης δεν ζητήσαμε ούτε μία μέρα χάριτος, υπήρχαν πολλά προβλήματα όταν αναλάβαμε'' και πρόσθεσε ότι, έπρεπε να δημιουργηθούν εναλλακτικοί τρόποι μετακίνησης για να λυθεί το μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα.Μάλιστα, ανέφερε ότι η δημιουργία των ποδηλατόδρομων βασίστηκε σε μελέτες που προϋπήρχαν. Για τις προτεραιότητες που θέτει για το επόμενο διάστημα η διοίκηση του δήμου, όπως δήλωσε ο κ.Ζέρβας, είναι η ολοκλήρωση της διάνοιξης της οδού Αγίου Δημητρίου, έργα σε δρόμους της πόλης ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ και η ολοκλήρωση της μελέτης των Στάβλων της Παπάφη.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…