Στην έναρξη των έργων για την επένδυση στο Ελληνικό, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης  Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος.

 «Ξέρετε πότε θα ήταν σημαντικό; Εάν μετά την κατεδάφιση των κτιρίων, ξέραμε ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Αντίθετα, είμαστε βέβαιοι, γιατί έτσι είναι τα πράγματα, δεν έχουν τελειώσει οι νομικές εκκρεμότητες που οφείλονται στην απαράδεκτη σύμβαση, η οποία συνάφθηκε μεταξύ του ελληνικού κράτους και του αναδόχου, ότι μόλις γκρεμιστούν αυτά που υπάρχουν, πάλι οι μπουλντόζες θα καθίσουν.

Άρα κατά τη γνώμη μας είναι Ποτέμκιν αυτό που βλέπουμε, αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό, γιατί στην πραγματικότητα το έργο δεν προχωρά», δήλωσε, αναφορικά με την έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό.

«Ξαναλέω, για να είναι σαφές, οι μπουλντόζες δεν μπήκανε για να χτίσουνε, μπήκαν γα να γκρεμίσουν τα παλιά κτίρια. Και μετά θα κάθονται» υπογράμμισε ο κ. Κατρούγκαλος. «Γίνεται μια προσπάθεια να εμφανιστεί η κατάσταση διαφορετική απ’ ότι είναι. Όταν λέμε για Ποτέμκιν, εννοούμε μια προσπάθεια να εξωραϊστεί η κατάσταση».

 «Ο κ. Γεωργιάδης, φαντάζομαι, ότι εν όψει και ανασχηματισμού, θα ήθελε να το κάνει όσο το δυνατόν πιο θεαματικό, αλλά ο κ. Μητσοτάκης έχει συναίσθηση της πραγματικότητας», σημείωσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αναφορά στο Ελληνικό εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…