«Εάν και εφόσον η προκαταρκτική αποφασίσει να παραπέμψει τον κ. Παπαγγελόπουλο στο Ειδικό Δικαστήριο, σ’ αυτήν την περίπτωση προφανώς το Ειδικό Δικαστήριο θα πρέπει να καλέσει τον κ. Παππά ως μάρτυρα κατηγορίας. Να μας πει ο κ. Παππάς πως είχε ακούσει ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος βγάζει λεφτά και μάλιστα πολλά.

Είναι προφανές ότι τα ήξερε ο Τσίπρας όλα», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη.

«Είμαι πεπεισμένος ότι κατά το διάστημα της πρώτης διακυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ, ωρίμασε στην ιδέα του Τσίπρα αυτό που έλεγε η κ. Μπαζιάνα, «πήραμε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία» και αποφάσισαν στη δεύτερη περίοδο της Αριστεράς να προσπαθήσουν να κατακτήσουν και την εξουσία. Γι αυτόν τον πήραν τον Παπαγγελόπουλο, ένας μισθοφόρος για να κάνει αυτή τη δουλειά ήτανε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για το εάν ανησυχεί για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε:

«Ανησυχία υπάρχει γιατί αυτή τη στιγμή η Τουρκία δεν έχει τουρισμό, άρα δεν έχει το φρένο που παραδοσιακά έχει κάθε καλοκαίρι, γιατί οι φιλοδοξίες του Ερντογάν είναι πάρα πολύ μεγάλες, και γιατί στην Αμερική υπάρχει ένα μεγάλο κενό εξουσίας ενόψει εκλογών. Αρα έχει κάποιες δεδομένες συνθήκες που καθιστούν πιθανή την εκδήλωση μιας επιθετικής συμπεριφοράς από την Τουρκία. Δεν πιστεύω όμως ότι θα γίνει θερμό επεισόδιο, πιστεύω θα επικρατήσει η λογική. Γιατί ναι μεν όλα αυτά που είπα ισχύουν, αλλά ισχύει και ότι η τουρκική οικονομία είναι στο χείλος του γκρεμού»

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…