ΗΧΗΤΙΚΟ Α. Λοβέρδος: «Ο Ανδρουλάκης δεν είναι καλός συνομιλητής, ο Κασσελάκης δεν ξέρουμε τι λέει»

Για τους στόχους των «Δημοκρατών» εν όψει των Ευρωεκλογών μίλησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7 και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση ο Ανδρέας Λοβέρδος.


«Ο Ανδρουλάκης δεν είναι καλός συνομιλητής, ο Κασσελάκης δεν ξέρουμε τι λέει», δήλωσε σχετικά με τους επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. «Ο κ. Κασσελάκης όταν δεν μιλάει τοξικά, μιλάει σαν να έχει ένα απεριόριστο προϋπολογισμό», είπε.


«Εχουμε στόχο να ειμαστε μεγάλο κόμμα το έκτο στη βουλή» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σημειώνοντας πως στόχος των Δημοκρατών για τις ευρωεκλογές είναι ποσοστό άνω του 3% και μία έδρα αν υπάρχουν διαθέσιμες.


«Πάμε να δώσουμε μια κυβερνητική λύση στον κόσμο που δυσαρεστείτε από την ακρίβεια και ειδικά οι Μακεδόνες από την ποιότητα της εξωτερικής μας πολιτικής τα τελευταία χρόνια», είπε. «Έντονη αντιπολίτευση αλλά όχι αποσταθεροποιητική», υπογράμμισε.


«Έχουμε σαφέστατο μήνυμα τοποθέτησης στο κέντρο», είπε σχετικά με το πολιτικών στίγμα των «Δημοκρατών» και τόνισε πως και οι 42 υποψήφιοι έχουν πάρει διαζύγιο με τον επαγγελματικό αρνητισμό. «Αν πει κάτι καλό ο κ. Κασσελάκης ή ο κ. Μητσοτάκης θα το δεχτούμε», εξήγησε.


Ο ίδιος εξήγησε πως αν βγάλουν έδρα οι Δημοκράτες στο Ευρωκοινοβούλιο και αν ο ίδιος εκπροσωπήσει το κόμμα, θα μείνει ένα χρόνο και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα στον επόμενο προκειμένου να προετοιμάσει το κόμμα για τις βουλευτικές εκλογές.


Για τα τεκταινόμενα με τη Βόρεια Μακεδονία τόνισε πως θα έπρεπε να λειτουργούν οι επιτροπές παρακολούθησης της εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…