ΗΧΗΤΙΚΟ - Στ. Κασσελάκης: Ενθουσιασμένος αν περάσουμε το 20% στις ευρωεκλογές

Την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πάμε καλά στις ευρωεκλογές και πως οι πολίτες θα δώσουν μια απάντηση στο 41%» είπε, συμπληρώνοντας ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει από τόσα κύματα, μας είχαν για πεθαμένους...Ανεβαίνουμε κάθε εβδομάδα... μια χαρά θα πάμε και αυτό θα συνεχιστεί και μετεκλογικά.» Σε σχετική ερώτηση, απάντησε μάλιστα ότι ο ίδιος θα «είναι ενθουσιασμένος, αν ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπεράσει το ποσοστό του 20% στις Ευρωεκλογές.» 

Σημείωσε επίσης, ότι θέλει debate εν όψει Ευρωεκλογών.

Αναφορικά με την κοστολόγηση του προγράμματος του κόμματος, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ο ίδιος σχολίασε «με πολλή μεγάλη χαρά»

Σε σχετική ερώτηση, με αφορμή τη ΛΑΡΚΟ, και αν για ένα νέο ηγέτη της Αριστεράς είναι «ένοχο» το να δίνονται περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου σε ιδώτες, αν δεν μπορεί το Δημόσιο να τα αξιοποιησει σωστά, ο ίδιος απάντησε ότι «δεν είναι ένοχο, αλλά από την άλλη, υπάρχουν δημόσια αγαθά, όπως η Υγεία και η Παιδεία, που πρέπει να είναι δημόσια»

Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κασσελάκης, απάντησε ότι είναι «μια χαρά».

Αναφορικά με τις εξελίξεις με τη Βόρεια Μακεδονία και τη Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή, που πρέπει να απαντήσει στην ερώτηση, «δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που καθυστέρησε τις κυρώσεις των πρωτοκόλλων» είπε, χρεώνοντας διγλωσσσία στο κυβερνών κόμμα όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα. 

«Θα απαντήσει ο πρωθυπουργός: εκείνος το έφερε, εκείνος προκάλεσε το θέμα, εκείνος θα το λύσει.»

Αναφορικά με την επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για την ακρίβεια ο ίδιος αναρωτήθηκε:

«Ο κ. Μητσοτάκης έλεγε αρχικά την ακρίβεια εισαγόμενη, μετά έκανε λόγο για χώρα-μπανανία και τώρα στέλνει επιστολή στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν. Να πει τι, στην επιστολή; Να ρωτήσει την κ. Φον Ντερ Λάιεν ο πρωθυπουργός, γιατί η ελληνική φέτα πουλιέται στην Ελλάδα πιο ακριβά, απ΄ότι στο Βέλγιο;»


Κασσελάκης για ΛΑΡΚΟ και ιδιωτικοποιήσεις
Κασσελάκης για ευρωεκλογές και πορεία κόμματος

Κασσελάκης για συμφωνία Πρεσπών

Κασσελάκης για επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν

Κασσελάκης για κοστολόγηση προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…