ΗΧΗΤΙΚΟ: Σε έναν χρόνο θα τελειώσουν τα έργα στη γέφυρα Αξιού

Καλοκαίρι ταλαιπωρίας αναμένεται φέτος για όσους επιλέγουν την Κατερίνη, το Λιτόχωρο και άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας για τις εξόδους τους, αφού τα λεργα στη γέφυρα Αξιού θα χρειαστούν έναν χρόνο για να ολοκληρωθούν, όπως δήλωσε στον Status FM ο διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Κωνσταντίνος Κουτσούκος. 

Μετά την τρομερή ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολίτες την περασμένη Κυριακή, με κάποιους να κάνουν μέχρι και τέσσερις ώρες να επιστρέψουν από την Κατερίνη, εύλογα γεννάται η απορία: πώς θα περάσει αυτό το καλοκαίρι; 

Ο Δημήτρης Βενιέρης και η Βιργινία Δημαρέσει κάλεσαν σήμερα στην εκπομπή Status Press τον Διευθ. Σύμβουλο της Εγνατίας Οδού Κωνσταντίνο Κουτσούκο προκειμένου να λάβουν απαντήσες. Ωστόσο αυτές μόνο ελπιδοφόρες δεν είναι για το καλοκαίρι που έρχεται. 

Όπως είπε ο κ. Κουτσούκος τα έργα πρέπει να γίνουν για λόγους ασφαλείας και θα χρειαστούν έναν χρόνο για να ολοκληρωθούν. "Στις μεγαλες εξόδους υπάρχει δυσκολία. Έχουμε αναστείλει τη λειτουργία διοδίων. Αντιλαμβανομαστε την ταλαιπωρια αλλά πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο".

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…