ΗΧΗΤΙΚΟ: Σκουρλέτης - Μεταμοντέρνο συντηρητικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Μεταμοντέρνο συντηρητικό κόμμα δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει χαρακτήρισε ο Πάνος Σκουρλέτης τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη μιλώντας στον Status FM.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνθηκε της απλής αναλογικής. "Συνήθως η απλή αναλογική βοηθούν τη σύμπραξη των μικρότερων κομμάτων. Το θέμα οι προγραμματικές συγκλήσεις, αυτό το οποίο δεν έγινε κατορθωτο πριν τις τελευταίες εκλογές, όπου ο ευρύτερος αριστερός χώρος δεν κατόρθωσε να το κάνει", είπε μιλώντας στη Βιργινία Δημαρέση και τον Δημήτρη Βενιέρη. 

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σκουρλέτης απέδωσε ευθύνες και στον Αλέξη Τσίπρα για την καθοδική πορεία του κόμματος. Σχεδόν δημόσια είχα σοβαρές ενστάσεις σε επιλογές που είχαν γίνει. Ο Τσίπρας χρεώνεται τις επιλογές του οι οποίες οδήγησαν σε αυτή τη συρρίκνωση. Αλλα υπάρχει και ένα άλλο θέμα. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ από ένα δημοκρατικό κόμμα, από ένα σημείο και έπειτα έπαψε να είναι και έγινε ένα αρχηγικό κόμμα. Τα είχαμε εντοπίσει στο συνέδριο που ειχε γίνει το συνέδριο του ’22", σημείωσε.
"Όταν κάποιος αρχηγός ενός κόμματος ηττάται κατ' εξακολούθηση το πρώτο που έχει να κάνει είναι να θέσει την αμφισβήτησή του στην κρίση του κόμματος και να οδηγήση σε μια συζήτηση. Η απόφασή του ήταν αιφνιδιαστική εγώθα προτινούσα να το έκανε σε ένα συνέδριο", είπε σχετικά με την παραίτηση Τσίπρα. 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…