ΗΧΗΤΙΚΟ: Άδωνις Γεωργιάδης στον Status FM107,7 - Υπήρχε κρεβάτι στο νοσοκομείο

Κατηγορηματικός ότι υπήρχαν κενά κρεβάτια στο Νοσοκομείο Θεαγένειο από όπου δημοσιεύτηκε φωτογραφία με ασθενή να ξαπλώνει σε καρέκλες μετά από ενδοσκοπική επέμβαση, εμφανίστηκε στον Status FM 107,7 ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας λόγο για πολιτικά παιχνίδια.

"Ο γιατρός ο θεράπων που έκανε την εξέταση θεώρησε σκόπιμο να ανεβάσει αυτή την φωτογραφία", τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση. "Δεν είναι όλα τέλεια στα νοσοκομεία αλλά δεν είναι αυτή η κατάσταση", υπογράμμισε ο ίδιος.
"Πήρα αμέσως τον διοικητή της ΥΠΕ, με ενημέρωσε ότι υπήρχαν πολλά άδεια κρεβάτια και πως ο γιατρός δεν ενημέρωσε κανέναν ότι ήθελε κρεβάτι. Τώρα γιατί τον έβαλε στις καρέκλες, γιατί τον έβγαλε φωτογραφίες δεν ξέρω. Να δεχθώ τις πολιτικές διαφορές, άλλο αυτό και άλλο να κάνεις πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του συστήματος υγείας. Αυτό δεν θα το επιτρέψω", είπε ο ίδιος.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω δεδομένου ότι είναι σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση.

 
 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…