«Προφανώς είναι ψέματα όλα όσα ειπώθηκαν από τον συνδικαλιστή. Αυτό μόνο ως αστείο μπορεί να το πάρει κανείς. Εγώ δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν,ούτε και διαπραγματεύτηκα. Με πήρε ο προϊστάμενος του διαδικτύου με ενημέρωσε και του είπα να μεταφέρει ότι όλο αυτό είναι δολιοφθορά».

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο Αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ Ευστάθιος Ευσταθόπουλος σχολιάζοντας τη δήλωση του συνδικαλιστή Παντελή Βαϊνά, σύμφωνα με την οποία ο server του ΕΚΠΑ κατέβηκε μετά από συνεννόηση με τον ίδιο τον αντιπρύτανη.

Άλλωστε, όπως είπε ο κ. Ευσταθόπουλος, είναι υπεύθυνος για την διενέργεια των διαδικτυακών εξετάσεων στο πανεπιστήμιο και για την ΕΔΕ που έχει διαταχθεί από το πανεπιστήμιο για το «ρίξιμο» του σέρβερ. Συμπλήρωσε τέλος, ότι αν δεν ανακαλέσει ο συνδικαλιστής, ο oποίος ψεύδεται, θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…